Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan parmağı yemek

Rüyada insan parmağı yemek

Rüyada insan parmağı yemek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, zahmetinin çoğalacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hakkını savunamayacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada insan parmağı yemek gördüyseniz:

  • Her şey için ayrı zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada insan parmağı yemek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük görmek şansın açılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmak üzüm yemek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine inanılır.

Rüyada kendi parmağını yemek para ve makam sahibi olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak üzümü yemek verimliliğinin de artacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada parmakla bal yemek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sağlığının geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklarını yemek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments