Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak üzüm yemek

Rüyada parmak üzüm yemek

Rüyada parmak üzüm yemek çok büyük menfaatler kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada parmak üzüm yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Rüyada parmak üzümü yemek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına delalettir.

Rüyada parmak üzüm yemek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada parmak üzüm görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada parmak üzümü görmek gayrimenkul işine girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına delalet eder.

Rüyada çekirdekli kuru üzüm yemek tüm isteklerine kavuşacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm yemek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tatlı üzüm yemek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine işaret eder.

Rüyada üzüm çalıp yemek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, maddi yükünün artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments