Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakla bal yemek

Rüyada parmakla bal yemek

Rüyada parmakla bal yemek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada parmakla bal yemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Rüyada parmakla bal yemek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada bal ekmek yemek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz ve bal yemek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına delalettir.

Rüyada bal yemek yoğun duygular yaşayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalettir.

Rüyada süt ve bal yemek zorlukların bu sayede aşılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan bal yemek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabakta bal yemek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada bal ceviz yemek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
gül

iyi akşamlar,rüyamda eşimle birlikte kahvaltı ettiğimi gördüm. Sofrada çeşit çeşit reçeller peynirler ve bal vardı. Eşim taze ekmekle reçel yedi.bende tabaktan parmağımla bal yedim. bittikçe kavanozdan bal döküp yemeye devam ettim. eşimin tabağına da bal döktüm. ama o baldan yemedi