Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leş kokusu almak

Rüyada leş kokusu almak

Rüyada leş kokusu almak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leş kokusu almak gördüyseniz:

  • Aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranarak karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Rüyada leş kokusu almak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan leşi kokusu almak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada leş kokusu görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada leş kokusu duymak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü leşi görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada inek leşleri görmek çok iyi mevkilere geleceğine, özgüveninin artacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi köpek leşi görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalettir.

Rüyada köpek leşi görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments