Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek tamamen içine kapanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette insan dışkısı görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, fesada bulaşacağına işarettir.

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı kusmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, eskisinden de iyi olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada insan dışkısı yapmak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada insanın kendi dışkısını görmek konuşmaz olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada insan dışkısı temizlemek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments