Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan dışkısı yapmak

Rüyada insan dışkısı yapmak

Rüyada insan dışkısı yapmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sorunların atlatılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, belaya ve derde düşeceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına delalettir.

Rüyada insan dışkısı yapmak gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerlere gidebilir veya sizi heyecanlandıran yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada insan dışkısı yapmak gülen yüzünün de solacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına delalettir.

Rüyada insan dışkısına basmak rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı temizlemek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, her zaman şükür içinde olacağına, patron olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette insan dışkısı görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, edilen duaların kabul olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, ferahlık veren sözler duymaya işaret eder.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek yıpranacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments