Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan asmak

Rüyada insan asmak

Rüyada insan asmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iftiraya uğrayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan asmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz şey ne olursa olsun dikkatle ele almalısınız.

Rüyada insan asmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz perde asmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, malının da hiç olacağına delalet eder.

Rüyada elbise asmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına delalettir.

Rüyada tablo asmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çarşaf yıkayıp asmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Rüyada ağaca çamaşır asmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulur.

Rüyada halı yıkayıp asmak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurda çamaşır asmak adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments