Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf yıkayıp asmak

Rüyada çarşaf yıkayıp asmak

Rüyada çarşaf yıkayıp asmak mekân değiştireceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşaf yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz yönlere kaymalısınız.

Rüyada beyaz çarşaf asmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkona çarşaf asmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada ipe çarşaf asmak geleceğinin de çok parlak olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı asmak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalettir.

Rüyada çarşaf yıkayıp asmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, geçim derdine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yüz asmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşır asmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments