Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda çamaşır asmak

Rüyada yağmurda çamaşır asmak

Rüyada yağmurda çamaşır asmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz gücünüzü test etmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada yağmurda çamaşır asmak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, hoş muhabbette olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli çamaşır asmak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır asmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada beyaz çamaşırlar asmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çamaşır ipi asmak zor zamanların böylece geride kalacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada çamaşır ipine çamaşır asmak başarılarının katlanacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarı çamaşır asmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada çamaşırı ipe asmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments