Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıvacı görmek

Rüyada sıvacı görmek

Rüyada sıvacı görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, işlere nazar değeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıvacı gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Rüyada evin dışını sıvamak nerede hata yaptığını sorgulayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada çamur sıvamak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dam sıvamak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada duvar sıvamak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada kolları sıvamak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada evi çamurla sıvamak huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, alım gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarı çamurla sıvamak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada çamurla duvar sıvamak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments