Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat çukuru görmek

Rüyada inşaat çukuru görmek

Rüyada inşaat çukuru görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, maddi anlamda feraha ermeye, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işarettir.

Rüyada inşaat çukuru gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Rüyada inşaat çukuru görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, maddi açıdan ferahlamaya alamet eder.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çukur kazmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet eder.

Rüyada çukura itilmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada evinde çukur görmek kısmetinin bollaşacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada çukur doldurmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin çukura düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalet çukuru görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments