Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura itilmek

Rüyada çukura itilmek

Rüyada çukura itilmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına yorulur.

Rüyada çukura itilmek gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çukura itilmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada arkadan itilmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini itip düşürmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuza itilmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden itilmek kişinin kötü günler geçireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada itildiğini görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçuruma itildiğini görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada itilip kakılmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments