Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazını keserek öldürmek

Rüyada boğazını keserek öldürmek

Rüyada boğazını keserek öldürmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada boğazını keserek öldürmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazını keserek öldürmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boğazını keserek öldürmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunların hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazını keserek adam öldürmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini boğazını keserek öldürmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulur.

Rüyada adamı keserek öldürmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı keserek öldürmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, zor bir döneme gireceğine, verilen  sözlerin tutulacağına yorulur.

Rüyada keserek öldürmek dualarının gerçekleşeceğine, maddi durumunun düzeleceğine, başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments