Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek kalbi görmek

Rüyada inek kalbi görmek

Rüyada inek kalbi görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, saygın ve ünlü biri olacağına tabir olunur.

Rüyada inek kalbi gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada inek kalbi görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Rüyada kalbini elinde tutmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada kalbinin çok hızlı attığını görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, bolluk içine olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kalbini görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kalbini görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kalbini görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kalbi elinde görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments