Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kalbini görmek

Rüyada başkasının kalbini görmek

Rüyada başkasının kalbini görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, istenmeyen olayların olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, kendisini işine veremeyeceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kalbini gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada kalbini eline almak isteklerinin yerine geleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kendi geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi kalbine bıçak saplamak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan kalbi yemek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbinin delik olduğunu görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, başarının garantileneceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, malında azalmaya, kafasına göre birini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbin çıktığını görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iyi geçiminin biteceğine delalettir.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments