Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek çişi görmek

Rüyada inek çişi görmek

Rüyada inek çişi görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek çişi gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada inek çişi görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalettir.

Rüyada kaka ve çiş yapmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalet eder.

Rüyada halıya çiş yapmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, hayırlı kapılar açılacağına, kendisini eve kapatacağına delalet eder.

Rüyada başkasının çiş ettiğini görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiş yaptığını görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne çiş yapmak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, toplumda yükseleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çiş görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, sorunların hallolacağına inanılır.

Rüyada üzerine çiş yapıldığını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments