Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek dışkısına basmak

Rüyada inek dışkısına basmak

Rüyada inek dışkısına basmak başarının ve mutluluğun geleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada inek dışkısına basmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden yapılandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada inek dışkısına basmak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına yorulur.

Rüyada dışkıya basmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek dışkısına basmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yeni bir çevre edinileceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına inanılır.

Rüyada hayvan dışkısına basmak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada insan dışkısına basmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada inek dışkısı temizlemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada ineğin dışkısını görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek dışkısı görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments