Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek gübresine basmak

Rüyada inek gübresine basmak

Rüyada inek gübresine basmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, fesada bulaşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek gübresine basmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Rüyada inek gübresine basmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine işaret eder.

Rüyada gübreye basmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek gübresine batmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına inanılır.

Rüyada inek gübresi görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada koyun gübresi görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada gübre süpürmek hayata karşı cesaretleneceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulur.

Rüyada köpek gübresi görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, doktordan doktora koşturacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada toprak ve gübre görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments