Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir tarlası görmek

Rüyada incir tarlası görmek

Rüyada incir tarlası görmek şansızlığın kırılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada incir tarlası gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada incir tarlası görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman incir görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada incir satın almak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağacına çıktığını görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, maddi zarar edeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına delalettir.

Rüyada incir yemek görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, kötüyse düzeleceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze incir yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada incir ve ceviz yemek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada ölüden incir almak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments