Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacına çıktığını görmek

Rüyada incir ağacına çıktığını görmek

Rüyada incir ağacına çıktığını görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, kendisini geliştireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada incir ağacına çıktığını gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Rüyada incir ağacına çıktığını görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bahçede incir ağacı görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacı kesmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, yüzünde güller açacağına inanılır.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek elindeki imkanların artacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada ağacında incir görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta incir toplamak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacında sallanmak ticaret dünyasında adının yayılacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işarettir.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments