Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir kusmak

Rüyada incir kusmak

Rüyada incir kusmak girişimlerde bulunacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir kusmak gördüyseniz:

  • Kayıp yaşamamak için kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada incir kusmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, zorluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada durmadan kusmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada acı su kusmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada öksürerek kusmak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrep kusmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet eder.

Rüyada ip kusmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz su kusmak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, aradığı çareleri bulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek yiyip kusmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments