Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepette incir görmek

Rüyada sepette incir görmek

Rüyada sepette incir görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir yola girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, ruhunu güzelleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, malın bereketinin artmasına, batıl amele alamet etmektedir.

Rüyada sepette incir gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sepette incir görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına yorulur.

Rüyada bir sepet incir görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına tabir olunur.

Rüyada sepetin içinde yılan görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, bolluk içinde yaşamaya inanılır.

Rüyada bir sepet kiraz görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada sepeti görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, güzel günler için yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sepet taşımak hayatının iyileşeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Rüyada sepette bebek görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah sepet görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments