Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir yemek

Rüyada incir yemek

Rüyada incir yemek anne babaya müjde verileceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, yağmur yağmamasına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, güç alacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada incir yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada ham incir yemek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatsız incir yemek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, ününün çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm ve incir yemek hasretin biteceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir reçeli yemek daha çok iş yapacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, huzurunun artacağına işarettir.

Rüyada dikenli incir yemek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, hem yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken incir yemek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir görüp yemek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments