Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir pestili yemek

Rüyada incir pestili yemek

Rüyada incir pestili yemek sevilen bir eşyanın çalınacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir pestili yemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Rüyada incir pestili yemek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına rivayet eder.

Rüyada incir pestili görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada dut pestili yemek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada fındıklı pestil yemek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada pestil yemek görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada pestil yemek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cevizli pestil yemek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, muradın gerçekleşeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik pestili görmek işinde başarılı olacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments