Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya fidan dikmek

Rüyada tarlaya fidan dikmek

Rüyada tarlaya fidan dikmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, para ve zaman ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya fidan dikmek gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Rüyada tarlaya fidan dikmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada dut fidanı dikmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada çam fidani dikmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, önemli sorumluluklar alacağına yorulur.

Rüyada domates fidan dikmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tütün fidanı dikmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalettir.

Rüyada gül fidanı dikmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada armut fidanı dikmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments