Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara fidan dikmek

Rüyada mezara fidan dikmek

Rüyada mezara fidan dikmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara fidan dikmek gördüyseniz:

  • Şimdiden tedbir alın.

Rüyada mezarlığa fidan dikmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara fidan dikmek verdiği sözleri tutacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada ağaç fidan dikmek işlerinin yarım kalacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada çiçek fidanı dikmek mal mülk sahibi olunacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına inanılır.

Rüyada asma fidanı dikmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çam fidani dikmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada sebze fidanı dikmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayısı fidanı dikmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments