Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inciden tesbih görmek

Rüyada inciden tesbih görmek

Rüyada inciden tesbih görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, güzel bir evliliğe, darda kalacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inciden tesbih gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Rüyada inciden tesbih görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ayağını incitmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada tesbih boncuk toplamak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada tesbih bulduğunu görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tesbih çekip dua etmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah tesbih çekmek hasta ise iyileşeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada tesbih bulmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet eder.

Rüyada birini tesbih çekerken görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments