Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih bulduğunu görmek

Rüyada tesbih bulduğunu görmek

Rüyada tesbih bulduğunu görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sevinçli haberler geleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada tesbih bulduğunu gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Rüyada yerde tesbih bulmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tesbihler bulmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada siyah tesbih bulmak çok daha mutlu olunacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tesbih imamesi bulmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil tesbih bulmak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih bulmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tesbih bulmak bulunduğu mevkide yükseleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbih bulduğunu görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments