Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih çekip dua etmek

Rüyada tesbih çekip dua etmek

Rüyada tesbih çekip dua etmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tesbih çekip dua etmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir, aşırı harcamalar, ortak kaynaklar veya ödemeler gerilime neden olabilir.

Rüyada tesbih çekip dua etmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada tesbih çekip salavat getirmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına delalettir.

Rüyada tesbih çekildiğini görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada tesbih duası okumak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada fotoğrafının çekilmesini görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada birinin dişlerinin çekildiğini görmek birikim yapılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, durulacağına tabir olunur.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek ticaretinin genişleyeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tırnağın çekildiğini görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments