Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürdan yutmak

Rüyada kürdan yutmak

Rüyada kürdan yutmak husumetlerin başgöstereceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, dertlerin artacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürdan yutmak gördüyseniz:

  • Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada kürdan yutmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kürdan yemek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürdanla diş karıştırmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalettir.

Rüyada kırık kürdan görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kürdan almak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kürdan görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada solucan yutmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hasret gidereceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi dişini yutmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments