Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince boncuk görmek

Rüyada ince boncuk görmek

Rüyada ince boncuk görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya delalet etmektedir.

Rüyada ince boncuk gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Rüyada ince boncuk görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun ince bir yol görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince tül çorap görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada ince elbise görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kaşları inceltmek yolunda devam edeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince topuklu ayakkabı giymek büyük başarılar elde edeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments