Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imdat istemek

Rüyada imdat istemek

Rüyada imdat istemek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, ileriye gideceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet eder.

Rüyada imdat istemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Rüyada imdat istemek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulur.

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına inanılır.

Rüyada imdat diyerek uyanmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, huzur ve şifa bulacağına yorulur.

Rüyada imdat sesi duymak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, hayır dualarına nail olacağına delalet eder.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenneti istemek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada saçını boyatmak istemek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada tarak istemek maddi gücünü yitireceğine, kötü yollara gireceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments