Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenneti istemek

Rüyada cenneti istemek

Rüyada cenneti istemek önün açılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada cenneti istemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Rüyada cenneti istemek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına işaret eder.

Rüyada cennet meyveleri yemek kara kara düşüneceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, hem hayatının kurtulacağına yorulur.

Rüyada cennete gideceğini öğrenmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada cennet ve cehennem görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret eder.

Rüyada cennet kokusu koklamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işaret eder.

Rüyada annesini cennette görmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cenneti anlatmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulmaktadır.

Rüyada cennetle cehennem arasında kalmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments