Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarak istemek

Rüyada tarak istemek

Rüyada tarak istemek fesada ve haksızlığa karışacağına, kalben çok rahat edileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tarak istemek gördüyseniz:

  • İkna edici haliniz size çok şey kazandırabilir.

Rüyada tarak istemek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden tarak istemek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada tarak kaybetmek atılan adımların zarar vereceğine, derde ve kedere düşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarak ve ayna görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş tarak görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada tarak temizlemek imkânlarının azalacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada pembe tarak görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski tarak görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments