Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imdat diyerek uyanmak

Rüyada imdat diyerek uyanmak

Rüyada imdat diyerek uyanmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada imdat diyerek uyanmak gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada imdat diyerek uyanmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada imdat sesi duymak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada imdat istemek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, borçlarını ödeyeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Rüyada baba diye seslenmek kimseye minnet etmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini öldü diye duymak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak iyi şartlara kavuşacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments