Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imdat diye bağıran birini görmek

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada imdat diye bağıran birini gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada imdat diyerek uyanmak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, borçlarının azalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada imdat sesi duymak istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada imdat istemek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, günahlarına tövbe edeceğine inanılır.

Rüyada anne diye ağlamak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada hamile misin diye sormak umduğunu bulamayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments