Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imdat diye bağırdığını görmek

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kısmetinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada imdat diye bağırdığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda diyaloglar artıyor.

Rüyada imdat diye bağırdığını görmek kısmetli bir işe atılmaya, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada imdat diyerek uyanmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada imdat diye bağıran birini görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, beklenilen takdiri alacağına alamet etmektedir.

Rüyada imdat istemek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada imdat sesi duymak dertlerin biteceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba diye bağırmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Rüyada abi diye bağırmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalet eder.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments