Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltihaplı tırnak görmek

Rüyada iltihaplı tırnak görmek

Rüyada iltihaplı tırnak görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada iltihaplı tırnak gördüyseniz:

  • Romantizm belli ilişkilerinizi güçlendirebilir.

Rüyada iltihaplı tırnak görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak iltihabı görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, maddi gücünün de daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iltihaplı göz görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta iltihap görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, hobilerine eğileceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada bacakta iltihaplı yara görmek çalışıyorsa terfi alacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments