Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde iltihap görmek

Rüyada yüzünde iltihap görmek

Rüyada yüzünde iltihap görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kötü günlerinin biteceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yüzünde iltihap gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir şekilde yanlış kişilerle, yanlış projelerle veya yanlış aktivitelerle zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde iltihap görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada diş iltihabı görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada iltihaplı sivilce görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği birini kırmaya işaret etmektedir.

Rüyada iltihap çıktığını görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada iltihaplı yara görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments