Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk sevgilini görmek

Rüyada ilk sevgilini görmek

Rüyada ilk sevgilini görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine alamet eder.

Rüyada ilk sevgilini gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada ilk sevgilini görmek borçların sonlandırılacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada ilk sevgiliyi görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ilk aşkı görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada ilk kez sigara içmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, varlık içinde yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ilk gece kanı görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk geceyi görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada ilk kuranı kerimi görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, güçlendikçe güçleneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments