Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk geceyi görmek

Rüyada ilk geceyi görmek

Rüyada ilk geceyi görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ilk geceyi gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Rüyada ilk geceyi görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ilk gece kanı görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet eder.

Rüyada ilk sevgilini görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet eder.

Rüyada ilk kar yağdığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ilk eşini görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, neşeleneceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Rüyada ilk evini görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada ilk sevdiğini görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk defa araba sürmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments