Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk sevgiliyi görmek

Rüyada ilk sevgiliyi görmek

Rüyada ilk sevgiliyi görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için mal mülk alacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk sevgiliyi gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Rüyada ilk sevgiliyi görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada ilk sevgilini görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ilk kez adet olmak hem çok mutlu olacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada ilk defa içki içmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilk safta namaz kılmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulur.

Rüyada ilk kar yağdığını görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kuranın ilk sayfasını okumak planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ilk görev yerini görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments