Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk kuranı kerimi görmek

Rüyada ilk kuranı kerimi görmek

Rüyada ilk kuranı kerimi görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yokluk çekeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk kuranı kerimi gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada ilk kuranı kerimi görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranın ilk sayfasını okumak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilk sevdiğini görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, can bulacağına tabir olunur.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, oğlu evli ise boşanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk safta namaz kılmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ilk sevgiliyi görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilk kez adet olmak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada ilk kez sigara içmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments