Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk sevdiğini görmek

Rüyada ilk sevdiğini görmek

Rüyada ilk sevdiğini görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, anne babaya müjde verileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, zor zamanların sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalettir.

Rüyada ilk sevdiğini gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Rüyada ilk sevdiğini görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına inanılır.

Rüyada ilk geceyi görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada ilk görev yerini görmek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına delalet eder.

Rüyada kabenin ilk halini görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilk defa sigara içmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına rivayet eder.

Rüyada ilk kar yağdığını görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilk defa araba kullanmak işinde büyük başarılar alacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments