Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iletişim kuramamak

Rüyada iletişim kuramamak

Rüyada iletişim kuramamak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada iletişim kuramamak gördüyseniz:

  • Biraz daha sabredin.

Rüyada iletişim kuramamak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada iletişim kurmak kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, bilgi sahibi olacağına, cesaretini yeninden toplayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments