Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde ilaç görmek

Rüyada elinde ilaç görmek

Rüyada elinde ilaç görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, zenginliğe kavuşacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işarettir.

Rüyada elinde ilaç gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Rüyada elinde ilaç görmek hayallerine ulaşacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalet eder.

Rüyada ilaç almaya gitmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada çamaşır ilacı görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bitkisel ilaç görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç kullanmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ilac satmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilaç hap görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada doktora gidip ilaç almak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments