Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe ilaç içmek

Rüyada bebeğe ilaç içmek

Rüyada bebeğe ilaç içmek günahkâr olacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe ilaç içmek gördüyseniz:

  • Harcamalar artabilir.

Rüyada bebeğe ilaç içmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kötü haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada mide ilacı içmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada yanlış ilaç içmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, terslik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı ilaç içmek güzel bir hayatı olacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ilaç içmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına alamet eder.

Rüyada fazla ilaç içmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada depresyon ilacı içmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına inanılır.

Rüyada ilaçlı su içmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments