Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilac satmak

Rüyada ilac satmak

Rüyada ilac satmak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalettir.

Rüyada ilac satmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan biri kendisini aramanızı bekliyor.

Rüyada ilac satmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Rüyada eczanede ilaç satmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada tarım ilacı görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babaya ilaç vermek kişinin güzel işler yapacağına, prestij kaybı yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına inanılır.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, hanesine bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilaç saklamak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada ilac yemek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada ilaç reçetesi görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, işlerinden feragat edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments