Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaclar görmek

Rüyada ilaclar görmek

Rüyada ilaclar görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada ilaclar gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassassınız.

Rüyada boş ilaç kutusu görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilac yutmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden ilaç almak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli ilaç görmek hayır dualarına nail olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabında ilaç görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe ilaç içmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada astım ilacı görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilaçlama görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments