Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaçlama yapmak

Rüyada ilaçlama yapmak

Rüyada ilaçlama yapmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına işaret eder.

Rüyada ilaçlama yapmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Rüyada ilaç yapmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ilaçlama yapmak zarar gören insanlara yardım edeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada göze ilaç damlatmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada başkasına ilaç vermek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilaç yazdırmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada bebeğe ilaç vermek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada içtiği ilacı kusmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments